Δίκτυο Συνεργατών

Το δίκτυο των συνεργατών μας (παραγωγοί-προμηθευτές), έχει πανελλαδικό εύρος, καθώς ολόκληρη η γκάμα των προϊόντων μας είναι διαθέσιμη σε όλες τις χρονικές περιόδους του έτους.

Με πολυετείς συνεργασίες με μεμονωμένους αγρότες και προμηθευτές αλλά και ομάδες παραγωγών, έχει δημιουργηθεί πλέον μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχει οδηγήσει στην αποκλειστική καλλιέργεια και παραγωγή ποιοτικών οπωρολαχανικών μόνο για την επιχείρηση μας.


Η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων και της εξυπηρέτησης στα υψηλότερα επίπεδα αποτελεί την φιλοσοφία της επιχείρησης. Στο εύρος των πελατών μας συγκαταλέγονται οπωροπωλεία-εστιατόρια-catering-ξενοδοχειακές μονάδες- εργαστήρια παραγωγής πιτών-mini market-λαϊκές αγορές και φυσικά οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με μεγάλους ομίλους super market όπως Βερόπουλος - Ανδρικόπουλος  - Κρόνος και μικρότερους τοπικής εμβέλειας.


Επιμέρους και οι συνεργασίες με μεγάλους εμπόρους και καταστήματα λιανικής όλης της περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας, από Φλώρινα έως και Καλαμάτα, αλλά και την περιφέρεια της βόρειας Πελοποννήσου από την Πάτρα έως και την Κόρινθο.

Επιπλέον, η επιχείρηση διαθέτει ένα δίκτυο διανομής που εξυπηρετείται από Ι.Χ. φορτηγά όλων των κατηγοριών και καλύπτει καθημερινά όλη την περιφέρεια της πόλης της Πάτρας.Χονδρική Πώληση Οπωροκηπευτικών
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Κεντρική Λαχαναγορά Πατρών 14-15
2610 525594
6947307362
FIND US
facebook